78144

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Gabriel Kominek --- 7. 2. 2005
EU

Trochu na zamyslenie :
V súvisloti s noročným zvýšením životných nákladov dovoľujem si Vám zaslať
jednoduchý a lacný recept na rýchle a výživné jedlo, ktoré dobre pomôže
kompenzovať nárast cien. Odporičilo to MF SR, v súlade so smernicou EU ,
takže vedia o čom hovoria.

Potrebujete. Za 50 halierov cibule, za 50 halierov octu a liter
horúcej vody.

Postup:

Cibulu pokrájajte a pridajte ocot a horúcu vodu. Vsetko vlejte do lavóra a
sadnite si do toho holou riťou. Takto získate dve teplé šunky, dve vajcia na
tvrdo, , utopenca s cibuľou a octom. A kto má rád tatársku omáčku, môže si
ju dať na utopenca.
Gabi Komínek





Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 8568


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu